De sleutel voor CFO's om te besparen op werving en selectie

Een verhoogd rendement behalen door duurzame inzetbaarheid?

Door maatschappelijke en technologische ontwikkelingen veranderen banen en zijn er nieuwe kennis en vaardigheden nodig. En dus is duurzame inzetbaarheid belangrijker dan ooit. Het kan je organisatie heel veel opleveren op zowel de middellange als de lange termijn.

Wat kun je lezen in dit gratis whitepaper?

  • 5 manieren waarop je kosten bespaart met duurzame inzetbaarheid
  • De voordelen van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid
  • Hoe bespaar je als CFO op de kosten voor werving en selectie?

Zelf aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Download dan de whitepaper en ontvang deze meteen in jouw mailbox!

Meer dan 1200 downloads

Ontvang de whitepaper direct in je mail

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Ontdek Opleiding.nl

Alle opleidingen op één plek

Opleidingen en trainingen op één centrale plek

Wij plaatsen alle opleidingen voor je medewerkers in één overzichtelijk platform. Zo ben je niet meer afhankelijk van verschillende websites en voorwaarden van de verschillende opleiders. En dat maakt je administratie een stuk overzichtelijker. Mis je een opleider in ons aanbod? Geen probleem! Deze sluiten we met alle liefde voor je aan.

Meer vrijheid voor je medewerkers

Niemand weet beter dan jouw medewerkers zelf op welke manier een opleiding het best in hun leven past. Daarom kunnen zij in ons platform niet alleen kiezen welke opleiding ze willen volgen, maar ook wanneer en hoe ze dat doen. Deze keuzevrijheid zorgt voor een verandering in leercultuur.
Persoonlijke leerpaden

Jij behoudt de regie

Dat we je ontzorgen op het gebied van L&D, betekent niet dat je ook de regie uit handen hoeft te geven. Wij passen onze oplossingen aan op de wensen van onze klanten. Als werkgever bepaal je zelf welke opleidingen je wel of niet aan je medewerkers wilt aanbieden en hoeveel je hieraan uitgeeft. Ook is het mogelijk voor iedere werknemer of per beroepsgroep een leerpad te creëren.

Dit zijn de organisaties die de verandering hebben ingezet:

“De samenwerking met Opleiding.nl is heel prettig. Ze denken graag met ons mee over hoe zij in onze vraagstukken kunnen faciliteren.”

Jan-Willem de Bruin

Contract- en leveranciersmanager
“Hoewel mijn visie op hoe de arbeidsmarkt georganiseerd moet zijn misschien best complex is, heb ik het idee dat Opleiding.nl deze goed begrijpt en hier ook een bijdrage aan wil leveren.”

Edward Belgraver

Initiatiefnemer werknemerscoöperatie DeWerkgever

Ontvang de whitepaper direct in je mail

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden