Je hele organisatie zorgeloos opleidingen en trainingen laten volgen zonder administratieve rompslomp?

Opleiding.nl optimaliseert de employee experience voor jou.

Opleidingen en trainingen op één centrale plek

Wij plaatsen alle opleidingen voor je medewerkers in één overzichtelijk platform. Zo ben je niet meer afhankelijk van verschillende websites en voorwaarden van de verschillende opleiders. En dat maakt je administratie een stuk overzichtelijker. Mis je een opleider in ons aanbod? Geen probleem! Deze sluiten we met alle liefde voor je aan.

Alle opleidingen op één plek

Meer vrijheid voor je medewerkers

Niemand weet beter dan jouw medewerkers zelf op welke manier een opleiding het best in hun leven past. Daarom kunnen zij in ons platform niet alleen kiezen welke opleiding ze willen volgen, maar ook wanneer en hoe ze dat doen.

Leerpad toevoegen

Jij behoudt de regie

Dat we je ontzorgen op het gebied van L&D, betekent niet dat je ook de regie uit handen hoeft te geven. Wij passen onze oplossingen aan op de wensen van onze klanten. Als werkgever bepaal je zelf welke opleidingen je wel of niet aan je medewerkers wilt aanbieden en hoeveel je hieraan uitgeeft. Ook is het mogelijk voor iedere werknemer of per beroepsgroep een leerpad te creëren.

Persoonlijke leerpaden

Rapportage en inzicht

Wil je optimaal zicht houden op de ontwikkeling van je medewerkers? Dan kun je binnen ons platform gebruikmaken van een handig dashboard. Zo weet je precies welke kennis er in je organisatie aanwezig is, wie welke opleiding heeft gevolgd en welke kosten er zijn gemaakt.

Analyse en rapportage

Meer tevreden werknemers

Voor veel medewerkers is de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen een belangrijke factor bij de keuze van een werkgever. Wij maken leren en ontwikkelen zo laagdrempelig mogelijk. Dit helpt je niet alleen om talent aan te trekken, maar ook te behouden.

Meer tevreden werknemers
Whitepaper

Zijn technologie en innovatie de weg naar cultuurverandering?

Als HR-manager heb je erg veel profijt van apps en tools, ook bij de verandering van de leercultuur. In onze whitepaper geven we je bruikbare tips hoe je dit het beste kunt teweegbrengen in jouw organisatie: 

  • Leercultuur veranderen door middel van vijf tips
  • 9 vernieuwende tools & instrumenten

Wil je weten welke tips dit zijn?

Download whitepaper

Deze organisaties ontwikkelen en behouden talent met Opleiding.nl

“Hoewel mijn visie op hoe de arbeidsmarkt georganiseerd moet zijn misschien best complex is, heb ik het idee dat Opleiding.nl deze goed begrijpt en hier ook een bijdrage aan wil leveren.”

Edward Belgraver

Initiatiefnemer werknemerscoöperatie DeWerkgever
“De samenwerking met Opleiding.nl is heel prettig. Ze denken graag met ons mee over hoe zij in onze vraagstukken kunnen faciliteren.”

Jan-Willem de Bruin

Contract- en leveranciersmanager

Boek een vrijblijvende demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Opleiding.nl voor jouw organisatie? Boek een vrijblijvende demo om te zien hoe het platform in de praktijk werkt en stel al je vragen aan onze professionals.

Boek een demo

Eén totaaloplossing met voordelen voor iedereen binnen uw organisatie

Opleiding.nl helpt de CTO:

Processen versimpelen
CTO - Processen versimpelen

Opleiding.nl helpt de CFO én CEO:

Grip op kosten
CFO - Grip op kosten