Ontdek de flexibele integratiemogelijkheden van ons leerplatform

13 juli 2023

Bij Opleiding.nl begrijpen we als geen ander het belang van een succesvolle integratie tussen alle systemen binnen de digitale infrastructuur van jouw organisatie. In dit blog vertellen we je graag over de flexibele koppelmogelijkheden van ons alles-in-één leerplatform.

Annemarijn van den Berg

Online Marketeer
Opleiding.nl Integraties - leerplatform voor bedrijven

Bij Opleiding.nl begrijpen we als geen ander dat organisaties een digitale infrastructuur hebben en dat het cruciaal is dat alle systemen die je gebruikt moeiteloos met elkaar kunnen samenwerken. Het realiseren van een succesvolle integratie tussen ons alles-in-één leerplatform en de digitale infrastructuur van jouw organisatie staat dan ook hoog op onze prioriteitenlijst. In dit blog vertellen we je meer over de koppelmogelijkheden die we bieden. 

API-koppelingen

API-koppelingen (Application Programming Interface-koppelingen) zijn koppelingen die ervoor zorgen dat verschillende systemen met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen uitwisselen. Deze koppelingen gebruiken we voor ons opleidingsplatform om bijvoorbeeld werknemersgegevens te synchroniseren met HR-management platformen waar jouw organisatie gebruik van maakt. Dit resulteert in een efficiënte en geïntegreerde HR-ervaring met geautomatiseerde workflows. 

Maatwerk

Elke organisatie is uniek, en daarmee verschilt ook de digitale infrastructuur per organisatie. Daarom beschikken wij over een groot aantal koppelingsmogelijkheden. We begrijpen dat elke integratie zijn eigen specifieke kenmerken heeft. We zetten ons in elke situatie volledig in om jouw organisatie maximaal te ontzorgen, en dit doen we op een efficiënte manier. 

Ontdek de koppelingsmogelijkheden van Opleiding.nl

Veelvoorkomende koppelingen

Onze flexibele koppelmogelijkheden bieden diverse opties. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen met HR-systemen, ERP-systemen, BI/datalakes, Identity providers voor Single Sign-On, Leer Management Systemen, Online leeromgevingen, en nog veel meer. Ons platform kan bijna met alle systemen worden geïntegreerd. Enkele voorbeelden van systemen waar we mee kunnen samenwerken zijn AFAS, Visma Raet/Youforce, ProActis en Centric Motion.  

Werkt jouw organisatie met AFAS Profit? Dan bieden we niet alleen de implementatie van de interface, maar ook ondersteuning bij het inrichten van het AFAS-endpoint aan de zijde van de opdrachtgever. Zo minimaliseren we de werkzaamheden en impact voor jouw organisatie! 

Flexibele koppelmogelijkheden

Waar veel van onze concurrenten al geruime tijd actief zijn, zijn wij als Opleiding.nl een relatief nieuwe speler met een bestaansgeschiedenis van zes jaar. Dit heeft grote voordelen: ons leerplatform is gebouwd op basis van de nieuwste technologie en architectuurprincipes. Onze IT-infrastructuur is ontworpen voor de toekomst, waardoor we altijd up-to-date zijn. We zijn flexibel inzetbaar en kunnen met vrijwel alle systemen op de markt samenwerken. 

Aangezien veel integraties maatwerk vereisen, beginnen we graag met een grondige maar efficiënte analyse om te bepalen hoe we de systemen waar jouw organisatie mee werkt het beste kunnen koppelen met het leerplatform van Opleiding.nl. Elk systeem dat koppelbaar is, kunnen wij in principe integreren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We denken graag met je mee! 

Privacy

We begrijpen het belang van veiligheid en gegevensbescherming, daarom zorgen we ervoor dat onze API-integraties voldoen aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging en privacy. Bij ons behoud je te allen tijde de controle over gebruikersprovisioning, zodat je ook de privacy van je medewerkers kunt waarborgen. Bovendien voldoen we aan de AVG-wetgeving. 

Ontdek nu de voordelen voor jouw organisatie

Bij Opleiding.nl streven we er met enthousiasme naar om organisaties te helpen bij het creëren van een soepele integratie tussen ons leerplatform en hun bestaande digitale infrastructuur. Met onze flexibele koppelingsmogelijkheden, maatwerkoplossingen en focus op privacy, bieden we de ideale oplossing voor een effectieve en veilige leeromgeving. Hiermee wordt leren en ontwikkelen laagdrempelig voor je medewerkers én bespaar je tijd door versimpelde processen. Weten wat de koppelmogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze experts. 

Boek een vrijblijvende demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Opleiding.nl voor jouw organisatie? Boek een vrijblijvende demo om te zien hoe het platform in de praktijk werkt en stel al je vragen aan onze professionals.

Boek een demo