Dít is ons platform

Ontdek het gemak van al je opleidingen en trainingen op één overzichtelijk platform en zeg gedag tegen complexe administratie en verschillende leveranciers en opleiders! Met bewezen technologie en veilige koppelingen maken wij leren voor jouw organisatie efficiënt en veilig en wordt het platform opgeleverd in de herkenbare huisstijl van jouw organisatie.

Opleidingen en trainingen op één centrale plek

Wij plaatsen alle opleidingen voor je medewerkers in één overzichtelijk platform. Zo ben je niet meer afhankelijk van verschillende aanbieders en voorwaarden van de verschillende opleiders. Mis je een opleider in ons aanbod? Geen probleem! Deze sluiten we met alle liefde voor je aan.  

Alle opleidingen op één plek

Eigen merkidentiteit op het platform

Kies je voor een oplossing van Opleiding.nl Zakelijk, dan mag je zeker maatwerk verwachten. Niet alleen wordt het opleidingsaanbod zorgvuldig samengesteld op basis van de ontwikkelbehoefte van je medewerkers, ook de vormgeving wordt aangepast naar de huisstijl van jouw organisatie. Zo sluit de omgeving naadloos aan bij jouw organisatie en is het herkenbaar voor je medewerkers.

Bewezen technologie en stabiele architectuur

Wij zorgen ervoor dat je altijd optimaal gebruik kunt maken van onze diensten. Dankzij de open API is Opleiding.nl Zakelijk namelijk gemakkelijk te koppelen met systemen die jouw organisatie al gebruikt. Ons platform is altijd en overal toegankelijk door de flexibele, stabiele en veilige Microsoft Azure omgeving die altijd beschikt over nieuwste security functionaliteiten. 

Open AI en stabiele architectuur

Eigen ontwikkelteam

Onze ontwikkelaars zijn continu bezig met het verbeteren van het platform en het ontwikkelen van nieuwe features. We streven naar optimale efficiëntie en gemak en denken graag met je mee, zodat jouw medewerkers alles uit ons platform kunnen halen. Mis je bepaalde features? Dan kijken we wat er mogelijk is.

Veilig en AVG-proof

Bij ons zijn de persoonsgegevens van jouw medewerkers in goede handen. We gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens van onze gebruikers! We verwerken en bewaren deze gegevens geheel volgens de regels van de AVG. Daarnaast voldoen onze API-integraties aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging en privacy.

Vragen over de mogelijkheden van ons platform? Edwin helpt je graag verder.