Hoe de ontwikkeling van medewerkers en goed werkgeverschap hand in hand gaan 

Als organisatie wil je opvallen, ook als het gaat om het aantrekken van nieuw talent. Dan is goed werkgeverschap tonen het antwoord, het bestaat uit veel aspecten. Een van de belangrijkste onderdelen daarvan is leren en ontwikkelen. Met ons platform kun je potentiële medewerkers makkelijker over de streep trekken door opleidingen en trainingen van hoge kwaliteit aan te bieden.

Meer vrijheid voor je medewerkers

Jouw medewerkers weten zelf het best op welke manier een opleiding optimaal in hun leven past. Daarom kunnen zij in ons platform niet alleen kiezen welke opleiding ze willen volgen, maar ook wanneer en hoe ze dat doen. Leidinggevenden kunnen in overleg met medewerkers zelfs een persoonlijk leerpad uitstippelen. Hiermee worden groei en leerdoelen steeds concreter!  

Persoonlijke leerpaden

Hogere tevredenheid medewerkers

Voor veel medewerkers is de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen een belangrijke factor bij het kiezen van een werkgever. Het aanbieden van ontwikkelmogelijkheden is dan ook essentieel om talent aan te trekken en te behouden. Wij maken leren en ontwikkelen voor jouw medewerkers zo laagdrempelig mogelijk. 

Deze bedrijven tonen goed werkgeverschap

Jij wil dat medewerkers jouw organisatie als aantrekkelijk zien. Om jou een handje te helpen, publiceren we blogs waarin we handige tips geven, zoals bijvoorbeeld het blog waarin we het belang van een goede onboarding – als onderdeel van goed werkgeverschap – aanstippen. Kom jij binnenkort ook in dit rijtje van organisaties die aandacht hebben voor goed werkgeverschap? 

Stappen maken op het gebied van goed werkgeverschap? Stuur Edwin een persoonlijk berichtje

Deze bedrijven gingen je voor!