Wat kun je onder meer verwachten van Opleiding.nl?

Eigen look and feel

Kies je voor een oplossing van Opleiding.nl, dan mag je zeker maatwerk verwachten. Niet alleen wordt het opleidingsaanbod zorgvuldig samengesteld op basis van de ontwikkelbehoefte van je medewerkers, ook het leerplatform wordt voor jullie ingericht volgens de huisstijl van jouw organisatie. Zo sluit de omgeving naadloos aan bij de huisstijl van jouw organisatie en is het herkenbaar voor je medewerkers.

We geven het leerplatform de eigen look and feel van jouw organisatie

Geautomatiseerde studieovereenkomsten

Wil je je personeel een opleiding laten volgen, maar heb je geen tijd voor het papierwerk rondom studieovereenkomsten? Opleiding.nl automatiseert het hele proces en slaat de overeenkomsten op een veilige, centrale plek op – waar ze altijd terug te vinden zijn. Zo kunnen jouw medewerkers moeiteloos door blijven leren.

Geautomatiseerde studieovereenkomst

Pro-actieve ondersteuning

We denken mee over hoe je je opleidingsbudgetten het meest efficiënt kunt verdelen. Ook zijn we er voor advies om je medewerkers gemotiveerd te houden voor een leven lang ontwikkelen. Wat je vraag ook is, specialisten van de servicedesk nemen je graag bij de hand. Zij helpen je met al je vragen over Learning & Development.

Behulpzame servicedesk

All You Can Learn

Wij bieden ook een totaaloplossing waarmee medewerkers voor een vast bedrag per jaar onbeperkt toegang krijgen tot een op maat samengesteld aanbod van opleidingen en trainingen. Hierbij hebben medewerkers de mogelijkheid om het hele jaar door onbeperkt opleidingen en trainingen te volgen.

Met All You Can Learn heb je naast alle voordelen van Zakelijk Pro óók een vaste sparringpartner voor al je opleidinggerelateerde vraagstukken.

All you can learn - onbeperkt ontwikkelen van je medewerkers voor een vast, laag bedrag per jaar
Whitepaper

Beleid maken op duurzame inzetbaarheid

De overheid investeert volop in duurzame inzetbaarheid, maar veel bedrijven maken daar nog geen gebruik van. En dat terwijl het organisaties juist veel kan opleveren. In onze whitepaper ‘Het rendement van duurzame inzetbaarheid’ lees je meer over dit onderwerp!

Download whitepaper

Vergelijk onze pakketten

Zakelijk Pro is onze basis dienstverlening met een geavanceerd leer- en ontwikkelplatform dat wordt afgestemd op persoonlijke behoeften.
All You Can Learn is onze unieke oplossing waarmee alle medewerkers zich onbeperkt kunnen ontwikkelen, gecombineerd met alle voordelen van Zakelijk Pro.
Kenmerken: Zakelijk Pro All You Can Learn
Ontzorging L&D-werkzaamheden Zakelijk Pro
All You Can Learn
Custom leer- en ontwikkelportal Zakelijk Pro
All You Can Learn
Automatische studieovereenkomsten Zakelijk Pro
All You Can Learn
Ondersteuning servicedesk Zakelijk Pro
All You Can Learn
Administratieve ontzorging Zakelijk Pro
All You Can Learn
Persoonlijke leerpaden Zakelijk Pro
All You Can Learn
Drempelloos leren en ontwikkelen Zakelijk Pro
All You Can Learn
Vast en laag bedrag per persoon/jaar Zakelijk Pro
All You Can Learn

Heb je nog vragen over onze diensten?

Plan direct een demo waarin je Opleiding.nl in actie kunt zien en meteen al je HR-vraagstukken kunt bespreken met onze professionals.

Boek een demo