Leren en ontwikkelen voor een vast, laag bedrag

De dienstverlening van Opleiding.nl biedt oplossingen voor verschillende vraagstukken binnen jouw organisatie. Op basis van deze vraagstukken hebben wij onze dienstverlening ingedeeld. Op deze pagina lees je alles over de verschillende vraagstukken en hoe wij hier invulling aan geven.

Goed werkgeverschap

Benieuwd hoe de ontwikkeling van medewerkers en goed werkgeverschap hand in hand gaan? Als organisatie wil je opvallen, ook als het gaat om het aantrekken van nieuw talent. Maar hoe ga je dat bereiken? Sommige bedrijven en sectoren hebben moeite met het vinden van (bekwaam) personeel. Met All You Can Learn kun je potentiële medewerkers makkelijker over de streep trekken door onbeperkt opleidingen en trainingen van hoge kwaliteit én van topopleiders aan te bieden.

Leercultuur en innovatie

Leren loont, dus is het belangrijk dat er binnen je organisatie een leercultuur heerst! Door het creëren van een aantrekkelijke ontwikkel- en werkcultuur zullen medewerkers sneller een opleiding volgen. En medewerkers die zich blijven ontwikkelen worden creatiever, komen met meer ideeën en beleven meer werkplezier. Hierdoor presteren medewerkers beter en neemt het ongewenste verloop af. Wij helpen je graag bij het stimuleren van de leercultuur binnen jouw organisatie.

Grip op (opleidings)kosten

Hoe zorg je er als organisatie voor dat er ruimte komt voor meer ontwikkeling, maar tegelijkertijd te maken hebt met een beperkt budget? Wij begrijpen dat dit uitdagend is voor organisaties. Maar Opleiding.nl kan je daarbij helpen! Hoe doen we dat? Door met topopleiders samen te werken en voor jouw organisatie de beste opleidingsoplossing uit te werken. Gecombineerd met de besparingen doordat wij veel werk uit handen nemen, resulteert dit – naast meer ontwikkelmogelijkheden – in een forse kostenbesparing.

Efficiëntere bedrijfsvoering

Opleiding.nl is dé oplossing als jij met jouw organisatie bedrijfsprocessen wilt versimpelen. Hierbij nemen wij de financiële en administratieve werkzaamheden rondom het zoeken, vinden, boeken en betalen van opleidingen bij jullie uit handen. Als organisatie ontvang je een full service dienstverlening met een vast accountteam. Met één overzichtelijk platform en afgestemde rapportages kun jij de ontwikkeling van je medewerkers optimaal faciliteren.

Whitepaper

Aan de slag met het creëren van een leercultuur

Het mogelijk maken van ons All You Can Learn-concept voor al je personeel is een grote cultuurverandering. Dit is soms noodzakelijk, want de manier van werken verandert ook in hoog tempo. Maar hoe pak je zo’n cultuurverandering aan? Je leest het in onze whitepaper ‘Zijn technologie en innovatie de weg naar cultuurverandering?’.

Download whitepaper

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Plan direct een demo waarin je Opleiding.nl in actie kunt zien en direct al je vragen over het All You Can Learn-concept kunt stellen aan onze professionals.

Boek een demo