Whitepapers: ga de diepte in!

De whitepapers die wij publiceren is vormen/zijn jouw toegang tot uitgebreide analyses en expertinzichten. Hier vind je strategieën, expertise en antwoorden op vraagstukken die de koers van HR en L&D bepalen. Onze gratis verkrijgbare whitepapers voorzien jouw organisatie van inzichten en waardevolle kennis. Je ontdekkingsreis begint hier! 

Lees en ontdek alle whitepapers

Whitepaper

Zijn technologie en innovatie de weg naar cultuurverandering?

Het inzetten van nieuwe technieken en innovatieve tools kan je werk als HR-manager een stuk makkelijker maken – ook bij cultuurverandering. Lees onze tips!

Whitepaper

Het rendement van duurzame inzetbaarheid

Kosten besparen met duurzame inzetbaarheid? Het kan je organisatie heel veel opleveren!

Whitepaper

De oplossing voor personeelstekort: De impact van een goede employee experience

Behoud personeel én trek nieuw talent aan. Met een goede employee experience kan jouw organisatie personeelstekort tegengaan. Download nu de whitepaper en ontdek hoe!

Kennis is macht, maar kennisdeling is kracht

Vanuit organisaties zien we een behoefte aan kennisdeling over strategische opleidingsvraagstukken. Het oplossen van (HRD) uitdagingen in organisaties is de kern van onze dienstverlening. Als onderdeel daarvan bieden we whitepapers aan waarmee we onze expertise met je delen en je graag helpen de vraagstukken binnen jouw organisatie op te lossen.

Blog Een leercultuur creëren? Zo doe je dat!

Ben je nieuwsgierig naar onze whitepapers?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze content en meer!