Opleiding.nl

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt opleiding.nl?
  Opleiding.nl ontzorgt jou als werkgever door te zorgen voor de ontwikkeling van jouw medewerkers. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van een overzichtelijk leerplatform in te richten met precies dat opleidingsaanbod dat iets toevoegt aan jouw organisatie. Tegelijkertijd zorgen wij voor een vlotte financiële, administratieve en procesmatige afhandeling zodat je veel tijd bespaart. Lees meer over onze werkwijze.
 • Wat wordt er verstaan onder All You Can Learn?
  All You Can Learn is onze unieke totaaloplossing waarmee je medewerkers onbeperkt toegang krijgen tot het volledige aanbod op Opleiding.nl of een door jou geselecteerd deel van dit aanbod. Momenteel vallen hier maar liefst 9.000 opleidingen van 70 verschillende opleiders onder, en dit groeit nog iedere dag. Voor jou als werkgever biedt All You Can Learn het grote voordeel dat je precies weet waar je financieel aan toe bent: je betaalt namelijk een vast bedrag per medewerker per jaar. En voor dat bedrag kunnen jouw medewerkers zo veel opleidingen en trainingen volgen als zij maar willen. Meer voordelen van All-You-Can-Learn vind je op de pagina over onze dienstverlening.      
 • Is het mogelijk om een demo te boeken?
  Jazeker. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van Opleiding.nl, geven we je graag een voorproefje. Tijdens dit vrijblijvende gesprek is er bovendien ook alle ruimte om vragen te stellen aan onze experts. Benieuwd geworden? Boek een demo.
 • Hoe snel kan mijn organisatie starten?
  Als het vrijblijvende kennismakingsgesprek goed is bevallen, zetten we het proces direct in gang en hebben je medewerkers tot het op maat gemaakte online leerplatform. Voor meer informatie, zie de pagina ‘Onze dienstverlening’.      
Vrouw met headset lacht - veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op

Contact