Een platform voor versimpeling

Ons platform is dé oplossing als jij met jouw organisatie bedrijfsprocessen wilt versimpelen. Wij nemen de financiële en administratieve werkzaamheden rondom het zoeken, vinden, boeken en betalen van opleidingen bij jullie uit handen. Als organisatie ontvang je een uitgebreide dienstverlening met een vast accountteam. Met één overzichtelijk platform kun jij de ontwikkeling van je medewerkers optimaal faciliteren.

Snelle en eenvoudige implementatie

Wij helpen je niet alleen met de inrichting en implementatie van het platform, maar ook tijdens de stappen daarna. Onze servicedesk staat altijd klaar om je te helpen. We zorgen ervoor dat de implementatie snel en soepel verloopt zodat je kunt starten met het creëren van een leercultuur!

Veilige omgeving en AVG proof

Rapportage en inzicht

Wil je optimaal inzicht in de ontwikkeling van je medewerkers? Dan kun je binnen ons platform gebruikmaken van een handig dashboard. Zo weet je precies welke kennis er in je organisatie aanwezig is, wie welke opleiding heeft gevolgd en welke kosten er zijn gemaakt. 

Analyse en rapportage

Naadloze integratiemogelijkheden

Op zoek naar een succesvolle integratie tussen alle systemen binnen de digitale infrastructuur van jouw organisatie? Ons alles-in-één leerplatform kent flexibele koppelmogelijkheden! Wil je er alles over weten? Lees dan ons blog hierover.

Open AI en stabiele architectuur

Edwin vertelt jou graag alles over efficiënte bedrijfsvoering!