Processen versimpelen?

Ontdek de voordelen van Opleiding.nl

Gebruiksvriendelijk opleidingsplatform

Ons opleidingsplatform maakt leren en ontwikkelen makkelijker voor zowel werknemers als werkgevers. Medewerkers kunnen snel en eenvoudig hun opleiding zoeken en boeken terwijl studieovereenkomsten worden automatisch opgemaakt. Door de goedkeuringsflow heb je als organisatie inzicht en regie op de aangevraagde opleidingen. Achter de schermen worden administratie en rapportages bijgehouden voor de werkgever.

Geautomatiseerde studieovereenkomst

Support voor, tijdens en na implementatie

Wij helpen je niet alleen met het inrichten en de livegang van het platform, maar ook daarna. Onze servicedesk staat altijd klaar om je te helpen.

Ondersteuning en ontzorging

Eigen ontwikkelteam

Onze ontwikkelaars zitten nooit stil. Ze zijn constant bezig met het verbeteren van het platform en het ontwikkelen van nieuwe features. We hebben tot doel om efficiëntie en gebruiksgemak te verbeteren. Daarbij leveren we ook maatwerk. Mis je bepaalde features? Dan kijken we wat er mogelijk is.

Geautomatiseerde studieovereenkomst

Bewezen technologie en stabiele architectuur

Dankzij de open API is Opleiding.nl gemakkelijk te koppelen met bestaande platformen. Opleiding.nl is altijd en overal toegankelijk door de flexibele, stabiele en veilige Microsoft Azure omgeving die altijd beschikt over nieuwste security functionaliteiten.

Bewezen technologie en stabiele architectuur

Veilig en AVG-proof

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met de persoonsgegevens van onze gebruikers. We verwerken en bewaren deze gegevens geheel volgens de regels van de AVG.

Veilig en AVG-proof

Deze organisaties vertrouwen al op de kwaliteit Opleiding.nl

“Hoewel mijn visie op hoe de arbeidsmarkt georganiseerd moet zijn misschien best complex is, heb ik het idee dat Opleiding.nl deze goed begrijpt en hier ook een bijdrage aan wil leveren.”
Edward Belgraver met blauwe achtergrond

Edward Belgraver

Initiatiefnemer werknemerscoöperatie DeWerkgever

Met eigen ogen zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Onze accountmanagers geven je graag een vrijblijvende demonstratie van de verschillende mogelijkheden. Maak snel een afspraak.

Boek een vrijblijvende demo

Bekijk ook de andere voordelen van Opleiding.nl

Opleiding.nl helpt de CFO:

Grip op kosten
CFO - Grip op kosten

Opleiding.nl helpt de HR professional:

Compleet ontzorgen
HR professional