Onbeperkt leren is efficiënt investeren

Hoe zorg je er als organisatie voor dat er ruimte komt voor meer ontwikkeling, terwijl je te maken hebt met een beperkt budget? Wij begrijpen dat dit uitdagend is voor organisaties. Maar Opleiding.nl Zakelijk kan je daarbij helpen! Hoe doen we dat? Door met topopleiders samen te werken en voor jouw organisatie de beste opleidingsoplossing uit te werken.

Kostenverlaging

We werken samen met opleiders van hoge kwaliteit en maken voor jouw organisatie een op maat gemaakte opleidingsoplossing. De korting op de opleidingen komt geheel ten goede aan de opdrachtgever. Onze dienstverlening resulteert in een aanzienlijke kostenvermindering en lagere totale eigendomskosten. Meer inzicht in hoe je kosten bespaart? Lees dan onze whitepaper Het rendement van duurzame inzetbaarheid’.  

Kosten verlagen én effecitiviteit verhogen

Geen tijdrovende processen

Iedere keer dat een medewerker een opleiding volgt de facturatie afhandelen? Dat is een tijdrovend en duur proces. Wij versimpelen jouw bedrijfsprocessen en automatiseren de facturatie. Met ons platform hoef je – afhankelijk van jouw wensen – slechts één keer per maand of per jaar naar de facturatie om te kijken. Bespaar kostbare tijd en geld en laat de administratieve rompslomp achterwege! 

All You Can Learn

Ongelimiteerd bezig zijn met leren en ontwikkelen tegen een vast bedrag? Ons All You Can Learnconcept maakt het mogelijk! De leermogelijkheden zijn grenzeloos, met een scholingsaanbod dat naadloos aansluit op de leerbehoeften van je medewerkers. Zonder hoge kosten en administratieve lasten.

Bredere inzetbaarheid

Jij wilt toch ook grip op je kosten?