Wij nemen graag dingen voor je uit handen

Als HR- en L&D-professional ben je vaak druk met vragen van medewerkers over geschikte opleidingen, opleiders contracteren, rapportages bijhouden, administratie… Voor je het weet is de dag om. En dat terwijl je nog zoveel andere dingen had willen oppakken. Herkenbaar? Gelukkig kan het anders!

Pro-actieve ondersteuning

Onze accountmanagers denken graag met je mee over alle vraagstukken op het gebied van L&D. Bijvoorbeeld over hoe je je opleidingsbudgetten het meest efficiënt kunt verdelen. Hebben je medewerkers vragen of komen ze ergens niet uit, dan staan onze specialisten van de shared service center klaar om met jou tot een gepaste oplossing te komen. 

Alle opleidingen op één plek

Geautomatiseerde studieovereenkomsten

Wil je je personeel een opleiding laten volgen, maar heb je geen tijd voor het papierwerk rondom studieovereenkomsten? Opleiding.nl automatiseert het hele proces en slaat de overeenkomsten op een veilige, centrale plek op – waar ze altijd terug te vinden zijn. Zo kunnen jouw medewerkers moeiteloos door blijven leren. 

Leerpad toevoegen

Jij behoudt de regie

Dat we je ontzorgen op het gebied van L&D, betekent niet dat je ook de regie uit handen hoeft te geven. Wij passen onze oplossingen aan op de wensen van onze klanten. Als werkgever bepaal je zelf welke opleidingen je wel of niet aan je medewerkers wilt aanbieden en hoeveel je hieraan uitgeeft. Ook is het mogelijk voor iedere werknemer of per afdeling een leerpad te creëren, waarmee hun groeimogelijkheden en leerdoelen concreet worden en de voortgang inzichtelijk.  

Persoonlijke leerpaden

Wil je van Edwin horen hoe we jouw organisatie kunnen ontzorgen?