Het verhaal achter Opleiding.nl Zakelijk

Opleiding.nl Zakelijk is ontstaan vanuit een behoefte in de markt naar innovatieve leeroplossingen. We geloven in de kracht van voortdurende groei en ontwikkeling. Onze missie is om een cultuur van levenslang leren te bevorderen, waarbij we organisaties en individuen helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Leren en ontwikkelen staat bij ons op nummer 1.

Wat maakt ons uniek?

Kwalitatieve service met een persoonlijk karakter

We streven ernaar om onze klanten service te bieden die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook persoonlijk en op maat gemaakt. Met de aanwezige kennis en ervaring in ons team, komen we gezamenlijk altijd tot de juiste oplossing voor al je vraagstukken.

Innovatieve technologie en puur maatwerk

Onze aanpak combineert vooruitstrevende technologie met op maat gemaakte oplossingen om aan de unieke behoeften van elke organisatie te voldoen. Wat resulteert in een uniek leerplatform om leren mogelijk te maken voor jouw medewerkers.

Duurzame en nauwe samenwerking met opleiders

We werken samen met toonaangevende opleiders om hoogwaardige leerervaringen te leveren die tastbare resultaten opleveren. Op die manier kunnen we altijd het perfecte opleidingsportfolio voor jouw organisatie samenstellen.

Ruime ervaring in de branche

Onze mensen zijn al jarenlang actief in deze branche en weten goed waar ze het over hebben. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda, zodat onze kennis altijd up-to-date is. Zodoende brengen we een schat aan ervaring en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen!

All You Can Learn

Om onze missie 'Een leven lang leren' mogelijk te maken voor iedereen, hebben we een bijzonder concept ontwikkeld dat ons net even anders maakt dan andere brokers. We stellen jouw medewerkers in staat om onbeperkt te leren tegen vaste, lage kosten.Bekijk het concept!

De mensen achter de schermen

Leren en ontwikkelen mogelijk maken voor iedereen is de kern van onze organisatie, en ook onze mensen zijn voortdurend in ontwikkeling. Met enthousiasme vertellen ze over hun visie op HR en L&D en wat ze dagelijks doen op de werkvloer. Benieuwd naar hun verhalen?

   Maak kennis met Opleiding.nl

Welkom bij Opleiding.nl, waar we geloven dat leren en ontwikkelen de sleutel zijn tot groei en succes, zowel voor werknemers en organisaties. In onze boeiende één-minuut video nemen we je graag mee op een reis door wie we zijn en waar we voor staan. We hebben een passie voor het creëren van impactvolle leermogelijkheden die de groei en ontwikkeling van mensen stimuleren. Ons alles-in-één leerplatform is ontworpen om een naadloze, boeiende en gepersonaliseerde leerervaring te bieden voor jouw medewerkers.

Opleiding.nl is onderdeel van Salta Group

Bestaande leerplatformen zijn vaak ontwikkeld door partijen die zelf geen opleidingservaring hebben. Opleiding.nl is een initiatief van Salta Group, de overkoepelende organisatie achter de grootste opleiders van Nederland. Dit betekent dat je vanaf dag één verzekerd bent van kwalitatief aanbod van opleiders die weten waar ze het over hebben. 

Vanuit onze ambitie om kwalitatief onderwijs toegankelijker en overzichtelijker te maken zijn we inmiddels uitgegroeid tot de grootste particuliere onderwijsorganisatie van de Benelux, met meer dan 20 opleiders alleen al in Nederland. Daarnaast werken we ook samen met een groot aantal opleiders die we gemakkelijk kunnen aansluiten voor jouw organisatie.

 

Maak kennis met het team!

Bernice Beems

Directeur operations

Ramon de Bruijn

Software development en Klantimplementatie

Tessa Snijder

Relatiemanager

Shardé Kuipers

Accountcoördinator

Delilah Hesseling

Strategic accountmanager

Jochem de Vocht

Sales Manager

Edwin Feldbrugge

Key Account Director

Joske Smith

Teamlead Opleiding.nl Zakelijk

Daniël de Vries

Business development manager

Annemarijn van den Berg

Online Marketeer
Zoëll Yan - Content Marketeer

Zoëll Yan

Contentmanager & copywriter
Patrick Honing - Content marketeer

Patrick Honing

Content Marketeer
Dustin Wijnberg - Marketing Manager

Dustin Wijnberg

Marketing Manager
Renée van der Most - Manager EduMS

Renée van der Most

Manager EduMS
Edson Martina - Account Coördinator

Edson Martina

Accountcoördinator
Noortje Braam - Key Account Manager

Noortje Braam

Key Accountmanager
Reineke Valster - Partnermanager

Reineke Valster

Partnermanager

Edwin vertelt je graag alles over Opleiding.nl Zakelijk en onze expertise!