Dit zijn onze klanten

Alpina Group

Financieel dienstverlener
"Alpina Group is een expert als het gaat om financiële diensten, serviceproviding en arbo. De specialisten hebben volop kennis, ervaring en slagkracht op het gebied van o.a. verzekeringen, financieel advies en makelaardij. Ze helpen klanten op een innovatieve, persoonlijke en duurzame wijze hun risico’s beheersbaar te houden en financiële zekerheid te borgen." Lees in onze klantcase meer over de samenwerking tussen Opleiding.nl en Alpina Group.
https://www.alpinagroup.com/
Aon logo

Aon

Verzekeringsmaatschappij
"Aon is toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Ze helpen hun klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen ze door klanten verantwoord risico’s te laten nemen. Ze analyseren de risico’s, bieden daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings)oplossingen voor aan en staat de klant bij als een risico zich voordoet."
https://www.aon.com/netherlands/default.jsp
B&S logo

B&S

Tech onderneming
"B&S Group is een beursgenoteerde internationale tech onderneming die actief is op het gebied van consumptiegoederen. B&S heeft ruim 2.000 medewerkers en is actief in meer dan 100 landen. Het levert aan grote winkelketens en aan webshops."
https://www.bs-group-sa.com/
Bovemij logo

Bovemij

Verzekeringsmaatschappij
"Bovemij is al 60 jaar de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Als dochter van BOVAG helpen zij ondernemers in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen. Bovemij heeft kennis van de branche, een groot netwerk en relevante producten en diensten die hun klanten sterker maken. "
https://www.bovemij.nl/
CAK logo

CAK

Overheidsinstelling
"Het CAK is de klantgerichte publieke dienstverlener die staat voor de zorgvuldige uitvoering van regelingen van de overheid en proactieve communicatie met burgers. Het CAK biedt daarbij extra zorg en aandacht voor mensen in kwetsbare situaties."
https://www.hetcak.nl/
Driessen logo

Driessen

Uitzendbranche
"Driessen is een uitzendbureau voor de overheid, het onderwijs en de zorg. Ze werken al 30 jaar uitsluitend voor die vitale sectoren en behoren daarmee inmiddels tot de grootste uitzendbureaus van Nederland. Bij Driessen wordt als onderdeel van goed werkgeverschap altijd een stapje extra gezet voor hun uitzendkrachten."
https://www.driessen.nl/
MN logo

MN

Pensioenuitvoerder
"MN is een financiële dienstverlener met een beheerd (pensioen)vermogen van 135 miljard euro. Ze werken in het verlengde van pensioenfondsbesturen en sociale partners en bieden hun opdrachtgevers een integrale pensioenpropositie met advisering, vermogensbeheer, communicatie en administratie,"
https://www.mn.nl/
Randstad logo

Randstad

Uitzendbranche
"Al 60 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen."
https://www.randstad.nl/
RGF logo

RGF Staffing Nederland

Recruiting
"RGF Staffing Nederland maakt deel uit van de internationale speler RGF Staffing, een van 's werelds grootste HR-dienstverleners die actief is in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika. Hun gezamenlijke missie is mensen bij elkaar brengen en zetten in op passie, de wereld verrassen en sociale meerwaarde voorop zetten. RGF creëert 'opportunities for life': voor werknemers, bedrijven, overheden en de samenleving."
https://rgfstaffing.nl/
Salta Group logo

Salta Group

Onderwijsinstelling
"Salta Group maakt een leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk. Dat doen ze met onderwijsoplossingen die flexibel en erkend zijn, gericht op persoonlijke ontwikkeling én de eisen uit de praktijk. Ze helpen leerlingen en studenten bij het herkennen en ontwikkelen van hun talenten."
https://www.saltagroup.com/

Schouten Zekerheid

Verzekeringsmaatschappij
"Als makelaar in verzekeringen biedt Schouten Zekerheid échte zekerheid, voor iedereen. Het helpt klanten graag bij het in kaart brengen van zijn risico's én de (verzekerings)oplossingen hiervoor. Het familiebedrijf met ruim 250 collega's ontzorgt ondernemers al sinds 1953."
https://www.schoutenzekerheid.nl/
SD Worx logo

SD Worx

HR-dienstverlening
"De oplossingen van SD Worx zijn voor de hele loopbaan van werknemers: van verlonen tot het aantrekken van mensen, belonen en ontwikkelen van het talent dat bedrijven tot een succes maakt. SD Worx helpt de kleinste bedrijven tot de grootste multinationals al meer dan 75 jaar."
https://www.sdworx.nl/nl-nl
SRFA logo

SRFA

Kwaliteitskeurmerk
"DE SRFA is een onafhankelijke stichting die professionals certificeert die een goede opleiding hebben genoten, hun vak bijhouden en op een vakbekwame en transparante wijze financiële, fiscale en administratieve beroepen uitvoeren."
https://www.srfa.nl/
Tempo-Team logo

Tempo-Team

Uitzendbranche
"Tempo-Team is al meer dan 50 jaar een toonaangevende HR-dienstverlener. Wanneer je zaken doet met Tempo-Team, ben je verzekerd van een solide bedrijf met een heldere visie en missie. Het heeft duidelijke gedragsregels en een rijke geschiedenis,"
https://www.tempo-team.nl/
Unique logo

Unique

Uitzendbranche
"Unique helpt mensen bij het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een baan, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken ze verder dan een naam, diploma of cv. Passies, talenten, karakter maken de mens. En de ene mens is de andere niet."
https://unique.nl/
UWV logo

UWV

Overheidsorganisatie
"Elke dag spant UWV zich in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Dat doen ze door mensen op een zo prettig mogelijke manier te helpen rond werk en inkomen. UWV maakt werk en inkomen mogelijk en zet zich in om werkloosheid en arbeidsongeschiktheid te voorkomen." In onze klantcase lees je alles over onze samenwerking met UWV.
https://www.uwv.nl/

Yacht

Uitzendbranche
"Yacht is al meer dan 20 jaar een toonaangevend detacheringsbureau voor hoogopgeleide professionals. Ze hebben een duidelijke visie en missie, unieke kernwaarden en een heldere bedrijfscultuur."
https://www.yacht.nl/
Younited logo

Younited

Uitzendbranche
"Younited is hét online platform dat zelfstandig ondernemers, opdrachtgevers en intermediairs met elkaar verbindt. Ze nemen alle belangrijke taken zoals administratie, overeenkomsten, urenregistratie en facturatie voor je uit handen."
https://www.younited.nl/

Neem de eerste stap in de ontwikkelbehoefte van jouw medewerkers

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een leerplatform die voorziet in jullie ontwikkelbehoefte? We komen dolgraag met je in contact. Onder het genot van een kop koffie kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden voor jouw organisatie. Nieuwgierig hoe ons platform eruitziet en wat de toegevoegde waarde voor jouw organisatie kan zijn? Onze professionals delen graag hun expertise en brengen jouw ontwikkelbehoeftes in kaart.

Ontdek de mogelijkheden

Neem een kijkje in onze meest populaire artikelen

OPL aan het woord Helpt een opleidingsintermediair bij het creëren van een leer - en ontwikkelcultuur?
Opleiding.nl aan het woord

Helpt een opleidingsintermediair bij het creëren van een leer- en ontwikkelcultuur?

Lees meer
Goed werkgeverschap

Onboarding: de sleutel tot het binden van geworven talent

Lees meer
Blog De impact van nieuwe technologieën op onderwijs
Leren en ontwikkelen

De impact van nieuwe technologieën op onderwijs

Lees meer