Leren en ontwikkelen

Recharge your mind @ Learnfest 2023

31 mei 2023

We tellen de dagen af richting Learnfest 2023, hét leerevent voor HR- en L&D-professionals. Samen met SkillsTown organiseren we een inspirerende dag die in het teken staat van workshops, skillswalks, netwerken en... een magische afsluiting. We hopen je binnenkort te zien bij Fort de Batterijen in Nieuwegein!

Patrick Honing

Content marketeer
Blog Learnfest 2023 vooraf

13 juni 2023 organiseren we samen met SkillsTown het evenement Learnfest 2023. Dit leerevent is met name interessant voor HR- en L&D-professionals. Het thema van Learnfest 2023 is ‘Recharge your mind’ Tijdens het festival nemen we onze klanten en prospects mee in onze dienstverlening en delen de experts binnen Opleiding.nl met alle plezier onze kennis met de deelnemers. Maar wat vooral belangrijk is: Learnfest 2023 moet een feestje worden! We hebben allemaal ontzettend veel zin in deze dag. In dit blog blikken we alvast vooruit op dit evenement.

Learnfest 2023

We maken ons op voor de tweede editie van Learnfest. Vorig jaar vond het evenement plaats in Kamerik, dit jaar ontvangen we onze deelnemers in Nieuwegein bij Fort de Batterijen. Het mag geen verrassing heten dat we het succes van Learnfest 2022 hopen te overtreffen! Als partner en mede-organisator zal Opleiding.nl prominent aanwezig zijn tijdens het festival. We organiseren deze dag samen met zusterorganisatie SkillsTown, die online opleidingen voor professionals mogelijk maakt. We gaan van Learnfest 2023 een prachtige dag maken met elkaar. De bezoekers krijgen volop de gelegenheid om kennis te maken met onze experts, uitgebreid te netwerken en natuurlijk gezellig te borrelen. Gedurende de hele dag kunnen de deelnemers interessante workshops op het gebied van HR en L&D bijwonen. 

Workshops van Opleiding.nl

Learnfest 2023 staat bol van boeiende sprekers, die de hele dag inspirerende kennissessies en SkillsWalks verzorgen. De afvaardiging van Opleiding.nl liegt er niet om; onze collega’s Delilah Hesseling, Renée van der Most en Edwin Feldbrugge zullen zich van hun beste kant laten zien en diverse workshops voor hun rekening nemen. Tijdens de workshop van Delilah kun je een eerste stap zetten in je plan om leren en ontwikkelen hoog op de agenda te zetten in je organisatie. Renée geeft in haar kennissessie een antwoord op de vraag ‘hoe kun je L&D-activiteiten organiseren met behulp van techniek?’. Ten slotte vertelt Edwin de bezoekers hoe je een leercultuur ontwikkelt en goed werkgeverschap toont. Met deze workshops kunnen wij op een leuke manier onze kennis delen en Learnfest 2023 is daar een mooi podium voor.

Magische afsluiting op Learnfest 2023

Naast alle workshops en Skillwalks van de professionals binnen Opleiding.nl en SkillsTown, heeft Learnfest 2023 nog veel meer te bieden. Zo opent keynote speaker Hidde de Vries, ondernemer en columnist voor RTL Nieuws en Eva Jinek, het festival. Hij zal tijdens zijn keynote vertellen hoe je je creativiteit, productiviteit en positiviteit kunt verhogen. De special guest van de dag is Hans Kazan en hij zal Learnfest op een magische manier afsluiten. De illusionist gaat tijdens de afsluiting in op de beste manier om succes en geluk in je leven te creëren en de momenten dat we even moet ‘rechargen’. Tijdens het evenement kunnen bezoekers de smaakpapillen ook een boost geven, want er is de hele dag volop de gelegenheid om lekker te eten en te drinken. We hopen dat iedereen deze dag vol enthousiasme beleeft en dat de betovering van Learnfest 2023 nog lang in het geheugen blijft!

Nieuwsgierig naar Learnfest?

De belangstelling voor deelname aan Learnfest 2023 was enorm, en daarom is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor het festival. Er is nog wel een wachtlijst waar je je voor kunt inschrijven. Voor de inschrijving voor de wachtlijst kun je de Learnfest-pagina raadplegen. Ben je geïnteresseerd om in de toekomst deel te kunnen nemen aan evenementen zoals Learnfest? Laat het ons dan vooral weten! Wij delen namelijk graag onze kennis en hopen je graag een keer te mogen verwelkomen op onze events. Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen, waarin we je alles vertellen over onze dienstverlening en wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie.