De essentie van een goede employee experience

Zó wapen je je tegen personeelstekort!

In een tijd waarin bedrijven moeite hebben met het vinden en behouden van talent, is een sterke employee experience de sleutel tot succes. Niet alleen om talent te behouden, maar ook om aan te trekken.

Wat kun je lezen in deze gratis whitepaper?

  • Wat is employee experience?
  • 4 bruikbare tips om het werkgeluk en betrokkenheid van medewerkers te vergroten.
  • De meerwaarde van leren en ontwikkelen.

Benieuwd hoe een goede employee experience jouw organisatie kan helpen? Download direct de whitepaper en ontvang deze in no-time in jouw mailbox!

Whitepaper employee experience
Ontvang deze gratis whitepaper!

Ontvang de whitepaper direct in je mail

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Ontdek Opleiding.nl

Alle opleidingen op één plek

Opleidingen en trainingen op één centrale plek

Wij plaatsen alle opleidingen voor je medewerkers in één overzichtelijk platform. Zo ben je niet meer afhankelijk van verschillende websites en voorwaarden van de verschillende opleiders. En dat maakt je administratie een stuk overzichtelijker. Mis je een opleider in ons aanbod? Geen probleem! Deze sluiten we met alle liefde voor je aan.

Meer vrijheid voor je medewerkers

Niemand weet beter dan jouw medewerkers zelf op welke manier een opleiding het best in hun leven past. Daarom kunnen zij in ons platform niet alleen kiezen welke opleiding ze willen volgen, maar ook wanneer en hoe ze dat doen. Deze keuzevrijheid zorgt voor een verandering in leercultuur.
Persoonlijke leerpaden

Jij behoudt de regie

Dat we je ontzorgen op het gebied van L&D, betekent niet dat je ook de regie uit handen hoeft te geven. Wij passen onze oplossingen aan op de wensen van onze klanten. Als werkgever bepaal je zelf welke opleidingen je wel of niet aan je medewerkers wilt aanbieden en hoeveel je hieraan uitgeeft. Ook is het mogelijk voor iedere werknemer of per beroepsgroep een leerpad te creëren.

Dit zijn de organisaties die de verandering hebben ingezet:

“De samenwerking met Opleiding.nl is heel prettig. Ze denken graag met ons mee over hoe zij in onze vraagstukken kunnen faciliteren.”

Jan-Willem de Bruin

Contract- en leveranciersmanager
“Hoewel mijn visie op hoe de arbeidsmarkt georganiseerd moet zijn misschien best complex is, heb ik het idee dat Opleiding.nl deze goed begrijpt en hier ook een bijdrage aan wil leveren.”

Edward Belgraver

Initiatiefnemer werknemerscoöperatie DeWerkgever

Ontvang de whitepaper direct in je mail

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden