Ontdek de voordelen van Opleiding.nl

Meer tevreden werknemers

Leercultuur en innovatie

Met een leercultuur binnen een organisatie zijn medewerkers gemotiveerd, stijgt de productiviteit en daalt het verloop. Opleiding.nl helpt organisaties bij het stimuleren van deze cultuur.

Grip op (opleidings)kosten

Ook met beperkte budgetten kan Opleiding.nl meer ontwikkeling binnen organisaties mogelijk maken door samen te werken met topopleiders en de beste opleidingsoplossing uit te werken. Zo kun je flink besparen op de kosten!

Goed werkgeverschap

Door het aanbieden van hoogwaardige trainingen en opleidingen van topopleiders, kunnen bedrijven en sectoren potentiële medewerkers aantrekken en ontwikkelen. Opleiding.nl maakt dit mogelijk met bijvoorbeeld een All You Can Learn-oplossing.

Efficiëntere bedrijfsvoering

Opleiding.nl helpt bedrijven om het proces van het vinden, boeken en betalen van opleidingen te vereenvoudigen. Ons leerplatform en vaste accountteams maken ontwikkelen makkelijker voor werknemer én werkgever.
Download onze gratis whitepaper

Een verhoogd rendement behalen door duurzame inzetbaarheid?

Als gevolg van veranderingen in de maatschappij en technologie, veranderen ook de banen en zijn er nieuwe vaardigheden en kennis nodig. Hierdoor is duurzame inzetbaarheid belangrijker dan ooit tevoren. Een duurzaam inzetbaarheidsbeleid kan op zowel de middellange als de lange termijn veel voordelen opleveren voor jouw organisatie. In onze whitepaper lees je meer over deze voordelen en ontdek je 5 manier waarop jouw organisatie kosten kan besparen.

Download de whitepaper nu gratis via het onderstaande formulier en ontvang deze direct in je mailbox!

Download de whitepaper

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Dit zijn de organisaties die de verandering hebben ingezet:

“De samenwerking met Opleiding.nl is heel prettig. Ze denken graag met ons mee over hoe zij in onze vraagstukken kunnen faciliteren.”

Jan-Willem de Bruin

Contract- en leveranciersmanager
“Hoewel mijn visie op hoe de arbeidsmarkt georganiseerd moet zijn misschien best complex is, heb ik het idee dat Opleiding.nl deze goed begrijpt en hier ook een bijdrage aan wil leveren.”

Edward Belgraver

Initiatiefnemer werknemerscoöperatie DeWerkgever