Kostenverlaging

Ontdek de voordelen van All You Can Learn

18 oktober 2022

Met All You Can Learn kunnen jouw medewerkers voor een vast bedrag per medewerker per jaar onbeperkt opleidingen en trainingen volgen.

Patrick Honing

Content marketeer

Ken je ons All You Can Learn-abonnement al? Hiermee bied je je medewerkers de mogelijkheid om onbeperkt opleidingen en trainingen te volgen voor een vast bedrag per medewerker per jaar. Dat is goed voor de organisatie én goed voor je medewerkers. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voordelen.

Wat is All You Can Learn?

Met All You Can Learn neem je de opleidingen en trainingen voor je medewerkers af in abonnementsvorm. Voor een vast bedrag per medewerker per jaar hebben zij toegang tot het gehele opleidingsaanbod van alle opleiders achter Opleiding.nl. Hierdoor kunnen medewerkers zich zonder drempels onbeperkt ontwikkelen en houd jij optimaal overzicht over hun ontwikkeling en de kosten.

Waarom kiezen voor All You Can Learn? 

Het All You Can Learn-abonnement biedt verschillende voordelen voor je medewerkers en je organisatie. We zetten ze voor je op een rij:

Goed werkgeverschap

Investeren in ontwikkeling getuigt van goed werkgeverschap. Je trekt er nieuwe medewerkers mee aan en houdt je huidige medewerkers tevreden. Dat geldt nog meer wanneer je je medewerkers de mogelijkheid biedt om zich onbeperkt te ontwikkelen en hen autonomie biedt over hun eigen opleidingsproces. Bovendien biedt het onbeperkte opleidingsaanbod hen de mogelijkheid om naast werkgerelateerde opleidingen en trainingen ook meer te leren over dingen die hen persoonlijk interesseren. Dit draagt bij aan hun werkgeluk en daarmee ook aan hun prestaties op de werkvloer.

Ontwikkelen van een goede leercultuur

Het is belangrijk voor je organisatie dat je medewerkers hun vakkennis blijven ontwikkelen. Van nature zal de ene medewerker daar meer voor openstaan dan de andere. Daarom is het belangrijk om een goede leercultuur te creëren binnen de organisatie, waarmee je ontwikkeling stimuleert. Het onbeperkt aanbieden van opleidingen maakt studeren laagdrempeliger en daarmee ook aantrekkelijker voor je medewerkers.

Ondersteuning bij verandering van rollen en taken

Mede door de toenemende digitalisering veranderen functies of verdwijnen deze zelfs. Door te investeren in (om)scholing houd je je medewerkers inzetbaar. Met het All You Can Learn-abonnement hebben je medewerkers toegang hebben tot het complete aanbod van onze opleidingspartners. Zo zit er altijd een geschikte opleiding of training tussen om hen voor te bereiden op nieuwe rollen en taken.

Meer overzicht, minder kosten

Met het All You Can Learn-abonnement hoef je de opleidingen van je medewerkers niet meer bij allerlei verschillende opleiders af te nemen. Je hebt één overzichtelijk platform met een compleet aanbod en betaalt daarvoor een vast bedrag per medewerker per jaar. Dat is overzichtelijker en voordeliger dan het afnemen van losse opleidingen. Bovendien heb je ook via één platform inzicht in de voortgang van je medewerkers, waardoor je hier beter op kunt sturen wanneer dat nodig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over het All You Can Learn-abonnement? Of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze accountmanagers.

Boek een vrijblijvende demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Opleiding.nl voor jouw organisatie? Boek een vrijblijvende demo om te zien hoe Opleiding.nl in de praktijk werkt en stel al je vragen aan onze professionals.

Boek een demo