Nieuwsberichten

Persbericht over de samenwerking van Opleiding.nl met Bovemij

5 april 2023

Opleiding.nl is de samenwerking aangegaan met Bovemij en dat laten we graag weten! Daarom is er een persbericht gepubliceerd om het nieuws wereldkundig te maken.

Patrick Honing

Content marketeer
Samenwerking Opleiding.nl met Bovemij

Bovemij faciliteert continue ontwikkeling medewerkers met ‘All You Can Learn’ van Opleiding.nl

 

Nijmegen – Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met Opleiding.nl zet Bovemij een belangrijke stap in haar ambitie om medewerkers alle ruimte te bieden zich blijvend te kunnen ontwikkelen. Door gebruik te maken van de ‘All You Can Learn’ dienstverlening van Opleiding.nl kunnen de bijna 800 medewerkers van Bovemij op laagdrempelige manier zelf regie houden over hun eigen professionele ontwikkeling en blijven ze duurzaam inzetbaar.

Flexibiliteit en het bedenken van inventieve oplossingen die klanten vooruit helpen vormen belangrijke pijlers voor Bovemij, financieel dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche en onderdeel van Bovag. Daarvoor is het van groot belang dat medewerkers vanuit een groei-mindset volop de ruimte krijgen om eigen initiatief te tonen. Bovemij is ervan overtuigd dat je daarbij op je best bent als je aan het stuur zit van je eigen ontwikkeling en kansen pakt als je ze ziet.

Keuzevrijheid

Maarten Vis, directeur HR bij Bovemij, over de keuze voor Opleiding.nl: ‘We hebben voor de ‘All You Can Learn’ dienstverlening van Opleiding.nl gekozen omdat onze medewerkers hiermee vrije keuze hebben uit een groot aanbod van opleidingen die even relevant als interessant zijn om te volgen. Bij de selectie van het aanbod zijn we niet alleen uitgegaan van de opleidingsbehoefte van onze eigen collega’s in de afgelopen 3 jaar, maar ook van de ontwikkelingsbehoeften vanuit de branche en de arbeidsmarkt in het algemeen. Door de keuzevrijheid zijn onze collega’s zelf aan zet als het gaat om het vormgeven van hun eigen loopbaan. We zien bij andere organisaties die dit All You Can Learn principe hanteren, dat de keuzevrijheid door medewerkers enorm wordt gewaardeerd. Uiteraard zijn en blijven onze collega’s steeds in gesprek met hun leidinggevende over waar ze staan en wat ze nodig hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen. Maar als die richting eenmaal duidelijk is, is er niets dat hen van het leren en ontwikkelen hoeft te weerhouden.”

Breed aanbod én kostenreductie

Steven Steenbergen, directeur van Opleiding.nl: “Bij Bovemij werken mensen in veel verschillende functies. Door onze unieke samenwerking met de grootste opleiders van Nederland, kunnen wij een passend opleidingsportfolio voor al deze functies inrichten. Bovendien kan iedere medewerker kiezen voor de leervariant die hem of haar het beste past: klassikaal, e-learning of een Virtual Classroom. Maar het is ook mogelijk om in de auto of de trein een leerzame podcastserie volgen. Omdat wij daarnaast de gehele opleidingsadministratie en facturatie overnemen, kan Bovemij zich volop focussen op de verdere doorontwikkeling van hun leercultuur.

Tenslotte levert deze samenwerking Bovemij een aanzienlijke kostenbesparing op, bijvoorbeeld vanwege het volumevoordeel dat inkoop via één centrale partij oplevert.”

Aantrekkelijke werkgever

Door opleiden en ontwikkelen van medewerkers hoog op de agenda te zetten, onderscheidt Bovemij zich volgens Steenbergen in de ‘war for talent’. “Met ons ‘All You Can Learn’ aanbod geven ze niet alleen een boost aan de interne leercultuur, ze tonen ook goed werkgeverschap en trekken hiermee nieuwe medewerkers aan die ook willen blijven groeien.”

Overige partners binnen de samenwerking zijn een groot aantal opleiders van Salta Group en het eveneens tot Salta Group behorende SkillsTown. De overeenkomst is aangegaan voor een termijn van tenminste drie jaar.

Boek een vrijblijvende demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Opleiding.nl voor jouw organisatie? Boek een vrijblijvende demo om te zien hoe Opleiding.nl in de praktijk werkt en stel al je vragen aan onze professionals.

Boek een demo