Opleiding.nl aan het woord

Onbeperkt leren is efficiënt investeren

13 juli 2023

Om verschillende redenen valt het voor organisaties niet altijd mee om opleidingsbudgetten efficiënt in te zetten. Wij hebben daar een oplossing voor. Ben je benieuwd hoe je jouw werknemers onbeperkt leren kunt aanbieden? Steven Steenbergen van Opleiding.nl vertelt je hoe!

Patrick Honing

Content marketeer
Opleiding.nl aan het woord: onbeperkt leren is efficiënt investeren

Als een medewerker van jouw organisatie een opleiding of training wil volgen, dan is dat een goed teken. Niet alleen omdat die medewerker gebrand is op verdere ontwikkeling, maar ook omdat het jouw organisatie in staat stelt om beter te kunnen inspelen op kansen en mogelijkheden. Je wilt dan natuurlijk te allen tijde voorkomen dat je je werknemers moet vertellen dat het vanwege een ontoereikend budget niet mogelijk is om een opleiding te volgen.

Tegelijkertijd zien we dat veel organisaties te maken hebben met teruglopende opleidingsbudgetten, als gevolg van een krimpende economie of simpelweg omdat er bezuinigd moet worden op opleidingen. In dat geval zou het fijn zijn als er een oplossing is waarbij je als organisatie van tevoren weet wat je vaste opleidingskosten worden. En dat je medewerkers optimaal gefaciliteerd worden om een geschikte opleiding of training te volgen die past bij hun persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling. Een opleidingsintermediair kan je hierbij helpen!

All You Can Learn-pakket

Een opleidingsintermediair gaat eerst kijken of het mogelijk is om een All You Can Learn-pakket samen te stellen voor jouw organisatie. Gezamenlijk stel je een opleidingscatalogus op waar je medewerkers ongelimiteerd gebruik van kunnen maken, tegen een vooraf vastgestelde jaarvergoeding voor je organisatie. Zo weet je van tevoren wat de opleidingsinvestering is en hebben medewerkers onbeperkt toegang tot een aanbod dat kan bestaan uit 6000 opleidingen en trainingen, zowel klassikaal als e-learning. Bijkomend voordeel van All You Can Learn is dat je een optimale boost geeft aan de leercultuur binnen jouw organisatie. Daarnaast maakt het jouw organisatie ook een heel aantrekkelijke werkgever om voor te werken, omdat jij als bedrijf het volgen van opleidingen maximaal faciliteert.

All You Can Learn voor jouw organisatie?

Niet alleen medewerkers waarderen All You Can Learn, maar in toenemende mate zijn ook ondernemingsraden en medezeggenschapsraden er groot voorstander van. Het draagt namelijk optimaal bij aan de ontwikkeling van medewerkers. Wil je weten hoe de mogelijke All You Can Learn-oplossing er voor jouw organisatie uit kan zien? Neem dan gerust contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak  

Een leercultuur creëren met technologie en innovatie?

Benieuwd hoe je nieuwe technieken en innovatieve tools kunt gebruiken om een cultuur verandering bij jouw organisatie mogelijk te maken? Download dan de whitepaper en ontdek hoe we bedrijven helpen hun opleidingsvraagstukken te beantwoorden.

Bekijk whitepaper